Transport si livrare

Metode de livrare

Pepper (pepper.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Fan Courier, 17 RON pentru Bucuresti (TVA inclus), pret calculat pentru un singur articol. Pentru fiecare articol adaugat se vor mai percepe cate 2 RON.
  • Fan Courier , 20 RON pentru restul tarii (TVA inclus), pret calculat pentru un singur articol. Pentru fiecare articol adaugat se vor mai percepe cate 2 RON.
  •  Pentru comenzi de peste 300 RON transportul este gratuit in locatile fara km exteriori ale firmei Fan courier.
  • Pentru localitatile aflate in afara ariei Fan Curier se aplica o taxa de 1 RON pe km/dus (TVA inclus). Lista acestor  localitati este disponibila pe site-ul curierului. Veti fi notificati inaintea expedierii daca se percep taxe suplimentare si aceasta se va face cu acordul dumneavoastra.


  • Comenzile pot fi ridicate si din magazinele noastre din Bucuresti, in urma confirmarii disonibilitatii acestora.

Contravaloarea transportului este suportata de cumparator, exceptand cazurile in care este altfel mentionat de catre Pepper (www.pepper.ro).

Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Momentan livram numai in Romania. Comanda se plateste ramburs, in numerar, la livrare. Coletul nu se deschide inainte de a semna si de a plati.Disponibilitatea si pretul produselor

 

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.pepper.ro sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe Site pot fi modificate fara o comunicare prealabila si se actualizeaza zilnic.

 


  
  

  

Afla ce este nou

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  
    
  


  

Marturiile clientilor

 

Am ridicat personal comanda. Multumesc pentru serviciile dvs si pt seriozitate.

Camelia B.

Vezi mai multe marturii