PEPPER Club Card – Regulament Oficial

PEPPER Club Card – Regulament Oficial

 

Calitatea de membru este atestata prin cardul de fidelitate PEPPER; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionarea de produse din reteaua de magazine PEPPER

 

Beneficiile cardului de fidelitate PEPPER

 

Discount-uri la achizitiile din magazinele PEPPER.

 

Invitatii la evenimentele organizate de PEPPER ! Clientii fideli sunt invitati la vanzarile promotionale cu circuit inchis, unde pot beneficia de preturi preferentiale, la prezentari de moda si la alte evenimente speciale PEPPER.

 

In plus, veti avea posibilitatea de a beneficia de informatii in avans cu privire la planul de oferta si planul promotional oferit de PEPPER.

 

Dobandirea calitatii de memebru PEPPER CLUB

 

Poate intra in posesia cardului de fidelitate PEPPER orice persoana care achizitioneaza produse din magazinele PEPPER astfel:

 

- card de 10% - se va emite la orice cumparatura (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu 1000 de lei, acesta fiind valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 1000 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

- card de 15% - se va emite la cumparaturi  (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu  1500 lei si va fi valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 1500 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

- card de 20% - se va emite la cumparaturi  (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu 2000 lei si va fi valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 2000 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

 

 

Reducerea se va aplica la urmatoarea achizitie, nu la cea la care se emite cardul.

 

 

Participantul completeaza integral formularul de inscriere, cu date reale si citet.

Cardul de fidelitate PEPPER se va trimite catre posesor la magazinul PEPPER .

 

Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

 

Mecanism de functionare

 

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata de punctele de vanzare PEPPER de pe intreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere si la viitori parteneri.

 

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Puteti ramane in programul de fidelitate si puteti beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate PEPPER in conditiile in care in decursul ultimului an calendaristic ati achizitionat produse PEPPER in valoare de 1000 RON/1500RON/2000 RON.

 

Procentul de discount disponibil pentru orice achizitie efectuata de dumneavoastra in perioada de valabilitate a cardului de fidelitate PEPPER este aplicabil avand in vedere urmatorul considerent:

  • in cazul in care produsul achizitionat face parte dintr-o promotie sau dintr-o campanie de reduceri de pret, se va lua in considerare doar discount-ul cel mai semnificativ (comparand discount-ul de card si discount-ul promotiei).

 

Clientii posesori de card beneficiaza de extra discount de 10% la achizitiile facute in perioadele de reducere.

 

 

PEPPER isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata in toate punctele de vanzare PEPPER cu cel putin 15 zile inainte.

 

PEPPER isi rezerva dreptul de a anula cardurile de fidelitate fara o notificare prealabila.

 

Conform legii 677/2001, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare PEPPER. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acceptarea discount-ului presupune si acceptarea conditiilor acestui regulament.

 

 

  
  

  

Afla ce este nou

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  
  

  

Marturiile clientilor

 

Am primit astazi espadrilele Calvin Klein. Sunt pur si simplu superbe!!!!! Multumesc pentru promptitudine!

Andra C.

Vezi mai multe marturii